maandag 17 september 2007

En als we het nu eens allemaal op ne groten hoop gooien en de lezer zelf laten beslissen?


Fuckery level 5 : TERMINAL


Zo zo..


Minister Fientje Moerman (Open VLD) loog in een schriftelijke reactie aan het parlement over een consultancycontract. Bovendien lapte haar kabinet bij het toewijzen en opvolgen van dit contract verschillende regels van goed bestuur aan zijn laars.

Dit blijkt uit een voorlopig rapport van de Vlaamse ombudsman waarop Trends exclusief de hand kon leggen. De ombudsman treedt zo Rudy Aernoudt bij die de wanpraktijken liet onderzoeken.


Het wordt er niet eenvoudiger op:


De conclusies over een lopend onderzoek naar wanpraktijken op het kabinet van Vlaams minister Fientje Moerman (Open VLD) zijn volledig voorbarig. Dat zegt Vlaams ombudsman Bernard Hubeau. Hij reageert daarmee op een artikel in het tijdschrift Trends.


Anderzijds wringt Aernoudt zich in allerlei bochten om toch maar te ontkennen dat hij op de hoogte was dat de BUB auteur was van van de befaamde petitie:


Moi j’ai été informé et j’ai reçu la pétition de Luc Simonet de la Ligue des optimistes …. Donc, je pense que ce sont bien eux qui l’ont faite


Nee, heus?


Jean-Marie Dedecker (Lijst Dedecker) liet intussen overigens al weten dat Aernoudt welkom is in zijn partij, maar dat er daarover nog geen concrete gesprekken zijn geweest.

Geen opmerkingen: