zaterdag 29 september 2007

Zattevrienden: dumber than a sack of hammers

Dees:


An Eastern Kentucky sheriff says he's facing death threats after he arrested a Belgium man last month.

Harlan County Sheriff Marvin Lipfird says his deputies arrested 19 year old Kris A. in August for soliciting sex from a 13 year old Harlan County girl. They say A. traveled from Belgium to Harlan where he tried to meet the girl. Now the sheriff says people in Belgium, who think he's mistreating the 19 year old, are making death threats against him and his family.

"A few said they understood what I was doing, others got into threats and then later this week, emails got into death threats. I think there's about a hundred and eighty," Lipford said.

A Harlan County grand jury is considering whether to indict the 19 year old.


en dees:


Momenteel zit er een 19 jarige Hasselaar ergens weg te kwijnen in een Amerikaansen bak.

Allemaal omdat meneer dacht dat zijn chatvriendinneke al 16 was.
Het verhaal hangt met haken en ogen aanéén maar wat denkt ge der zelf over?
Na een beetje Goegelen heb ik de bewuste Hasselaar in kwestie gevonden.
Het gaat om éne Kriss A.; hierrrrr zijne mugshot.
De Sheriff kunt ge hier een maileke sturen en zijn forum hebt ge precies ook gevonden.

donderdag 27 september 2007

Ganzen Alarm!

Houd ze goed in 't oog uw ganzen!


De Franstaligen moeten zich bewust zijn van de solidariteit die Vlaanderen hen biedt binnen het Belgisch kader. Dat heeft Marie Arena, minister-presidente van de Franse gemeenschap, donderdag gezegd in haar toespraak naar aanleiding van het feest van de Franse gemeenschap.

"Dat maakt ons des te meer verantwoordelijk tegenover de burgers en tegenover Vlaanderen om ons sociaal en economisch herstel te verzekeren", zei Arena.

woensdag 26 september 2007

Nu al aan het tandvlees?

Wel wel wel.


De stad Namen moet nog 5 miljoen euro vinden om de begroting van 2008 rond te krijgen. Als de stad het geld niet bij elkaar krijgt, staan 150 banen op de tocht.

Dat meldt de RTBF woensdag. Namen telt ongeveer 1.500 ambtenaren. De stad zou overwegen 120 tot 150 van hen te ontslaan als er geen oplossing wordt gevonden voor het budgettair tekort. Het stadsbestuur zal eerst alle mogelijke alternatieven onderzoeken. Suggesties worden verwacht voor 10 oktober. In afwachting kondigt Namen controles aan om ambtenaren op te sporen die drinken tijdens het werk of onwettig afwezig blijven.


ZO ver is het al gekomen! Het is te hopen voor die arme dronkaards en karottentrekkers dat die controles terug worden afgeschaft als het geld is gevonden.

maandag 24 september 2007

Child Predators: wat de inboorlingen er van denken.

... en net iets meer informatie dan in de kranten hier.


Sergent said A. came to Harlan County for the direct purpose of "seeing this 13-year-old girl." And according to Lipfird, the intent behind his visit was serious in nature.

"This guy stayed in contact with this girl for two years, went through the trouble of obtaining a visa, flew over the ocean, taxied from Lexington to Harlan County, booked a room at the Holiday Inn Express and then went to the movies," the sheriff said. "That's intent in and of itself."

A. was arrested and charged with possession of matter portraying a sexual performance by a minor and unlawful use of electronic means to induce a minor to engage in sexual or other prohibited activities, both of which are Class D felonies.


Captain America:

Horny little bugger, aint he.


democracywarrior:

This guy could have drove to Holland and paid to have sex with almost anything. Because almost anything goes in that country.


mac:

Are we that much of a global village? Heck, you'd think the guy lived in Middlesboro or something for the trouble.

zondag 23 september 2007

Ah Bon?

Als ze het op "60 minutes" zeggen, zal het wel waar zijn zeker?


De Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad heeft in het televisieprogramma 60 Minutes van de Amerikaanse zender CBS herhaald dat zijn land niet uit is op een oorlog met de VS en niet werkt aan een atoomwapen.

Fijn.

De franstaligen nemen onze standpunten over:


Olivier Maingain l’a répété haut et fort ce dimanche midi sur le plateau de « Controverse » (RTL-TVi) « Il y a actuellement dans l’espace francophone un véritable « brol » auquel il est temps de mettre fin. Nous avons un gouvernement bruxellois, un gouvernement wallon, la Communauté française, la Commission communautaire française, des provinces….Pour plus d’efficacité, il faut rationaliser ces institutions »

zaterdag 22 september 2007

Oi

The Violence Inherent In The System

Eikel

Zouden de stupiede Brusselse geluidsnormen hier misschien iets mee te maken hebben?


De minister-president van het Brussels hoofdstedelijk gewest, Charles Picqué (PS), vindt dat Vlaanderen Brussel verstikt als het over mobiliteit gaat. Volgens hem doet het Vlaamse gewest te weinig voor de verkeersassen waarlangs Franstaligen de hoofdstad in- en uitrijden.

Goed zo


De Franstaligen in de faciliteitengemeenten zijn bang. Zij vrezen dat ze bij een splitsing van Brussel-Halle-Vilvoorde al hun rechten zullen verliezen. Ze ervaren de strikte interpretatie van de faciliteiten nu al als een offensief, anti-Franstalig beleid.


Simpeler gezegd: de Franstaligen in Vlaanderen vrezen dat zij bij een splitsing NET DEZELFDE rechten zullen krijgen als de Nederlandstaligen in de Walen.

vrijdag 21 september 2007

"Martelaar" voor vrije meningsuiting... eveneens voorstander van omkering van bewijslast!

Principieel (bn.): hoe we wensen dat anderen zich gedragen:


Aernoudt zal ook een procedure opstarten via de ombudsman waarin wordt gevraagd aan Vlaams minister Fientje Moerman (Open VLD) ‘dat ze ontegensprekelijk bewijst dat noch op uitdrukkelijk wijze, noch op verborgen wijze enig verband bestaat tussen mijn ontslag en het rapport van de ombudsman’, vervolgt Aernoudt.

Stilstaande klok en al...

Dedju! Hij heeft ons door!

dinsdag 18 september 2007

En als we het nu eens allemaal op ne groten hoop gooien en de lezer zelf laten beslissen? - deel II

"Nu of nooit!" moet hij gedacht hebben:


Brigadecommandant Jacques Wirtgen, zeven jaar lang directeur van de vzw Kint, is op 31 augustus bedankt voor bewezen diensten. Hij verzette zich al een hele tijd tegen het gebrek aan afbakening tussen de aktiviteiten van het Kint, voor het goede doel, en de commerciële activiteiten die prins Laurent op verwant terrein ontwikkelt.


Dat denken wij soms ook!


‘Ik heb de indruk dat ze allemaal gek aan het worden zijn’, zegt prins Laurent over de voormalige raadgevers die hem nu in de media aanpakken.


"Uw moeder is een socialiste!" - "De uwe ook!"


In een reactie op de berichten dat Vlaams topambtenaar Rudy Aernoudt is ontslagen wegens pesten, ontkent Aernoudt dat hij afdelingshoofden heeft gepest.


Ha!


... waarom had het Kolderiek Instituut voor prinselijke Technofolie überhaupt een manager nodig? Laurent had behoefte aan iemand naar wie hij zijn bezigheidstherapie kon delegeren?

maandag 17 september 2007

Try, try again

Ik was niet 100% tevreden van de vorige, dus maakt ik den deze:

En als we het nu eens allemaal op ne groten hoop gooien en de lezer zelf laten beslissen?


Fuckery level 5 : TERMINAL


Zo zo..


Minister Fientje Moerman (Open VLD) loog in een schriftelijke reactie aan het parlement over een consultancycontract. Bovendien lapte haar kabinet bij het toewijzen en opvolgen van dit contract verschillende regels van goed bestuur aan zijn laars.

Dit blijkt uit een voorlopig rapport van de Vlaamse ombudsman waarop Trends exclusief de hand kon leggen. De ombudsman treedt zo Rudy Aernoudt bij die de wanpraktijken liet onderzoeken.


Het wordt er niet eenvoudiger op:


De conclusies over een lopend onderzoek naar wanpraktijken op het kabinet van Vlaams minister Fientje Moerman (Open VLD) zijn volledig voorbarig. Dat zegt Vlaams ombudsman Bernard Hubeau. Hij reageert daarmee op een artikel in het tijdschrift Trends.


Anderzijds wringt Aernoudt zich in allerlei bochten om toch maar te ontkennen dat hij op de hoogte was dat de BUB auteur was van van de befaamde petitie:


Moi j’ai été informé et j’ai reçu la pétition de Luc Simonet de la Ligue des optimistes …. Donc, je pense que ce sont bien eux qui l’ont faite


Nee, heus?


Jean-Marie Dedecker (Lijst Dedecker) liet intussen overigens al weten dat Aernoudt welkom is in zijn partij, maar dat er daarover nog geen concrete gesprekken zijn geweest.

zondag 16 september 2007

Zut Alors / Nou Moe

Curieuzer en curieuzer, gelijk ons Alies zou zeggen.

Blijkbaar heerst er nogal wat verwarring over wie nu de verantwoordelijke is voor de "Rudy Aernoudt Premier" campagne.

Volgens De Tijd en andere publicaties is dat "Optimistenbond van het Koninkrijk België", anderzijds wordt die petitie ook geclaimd door de BUB op haar website:






De dieperliggende oorzaak is uiteraard zijn Belgisch-gezindheid die niet compatibel wordt geacht met de flamingantische belangen.

De houding van de Vlaamse overheid is dan ook laf en onsportief. Zelfs een ambtenaar heeft immers recht op vrijheid van meningsuiting. Blijkbaar ziet de Vlaamse overheid dat anders en willen zij dat al hun ambtenaren brave flamingantjes zijn.

De heer Aernoudt verdient een prijs voor moed en zelfopoffering. Hij heeft zich immers belangeloos en als Vlaams ambtenaar ten dienste gesteld van de Belgische belangen, iets wat volgens de separatisten niet meer mag. Het is ver gekomen !


Addendum:


ping www.belgischeunie.be
... 77.232.68.221

ping www.rudy-aernoudt-premier.be
... 77.232.68.221

route: 77.232.64.0/19
descr: Servage Network

ping www.optimistenbond.be
... 85.234.212.48

route: 85.234.212.0/24
descr: BeHostings.be

Zut Alors

Tiens tiens.

Hoe zou dat komen?


De Vlaamse regering ontslaat Rudy Aernoudt, de secretaris-generaal van het departement Economie-Wetenschap-Innovatie van de Vlaamse overheid. Dat blijkt uit een mededeling van de Vlaamse regering zondag.

Als reden geeft de Vlaamse regering op dat "er zich feiten hebben voorgedaan die elke verdere professionele samenwerking onmogelijk maakten".


Zou dit misschien in de verste verte er iets mee te maken hebben?

Have No Fear!

Ach kijk zie, het tegenoffensief is reeds begonnen:


The mayor is a little uncomfortable. 'Could we go somewhere more private to talk?' begs Myriam Delacroix-Rolin. 'This cafe is Flemish-owned. These days things have become so sensitive. I should not be heard speaking French in there.'


Nondenonde. Waarom spreekt ze dan af met de reporter in een Vlaams café? Om die dingen te kunnen zeggen?

Enne, het wordt nog beter:


'We are bilingual, and that is our right. No one held a referendum to ask whether we wanted to be part of Flanders. We just woke up one day [in 1962] and the linguistic frontier had been drawn south of us.'


"We Are Bilingual." Waar heb ik dat nog gehoord?

zaterdag 15 september 2007

De échte reden waarom ik die dag wat later op de vergadering was...



De Gentse politie heeft een man opgepakt die minister van Begroting Freya Van den Bossche (sp.a) al maandenlang stalkte.

De stalker poogde op alle mogelijke manieren in contact te komen met Van den Bossche. Hij stuurde mails en brieven, probeerde haar vruchteloos aan de telefoon te krijgen en stuurde haar bloemen. De minister probeerde de man lange tijd te negeren. Maar toen hij enkele dagen geleden 's avonds plots voor de deur van haar huis stond, stapte ze naar de politie. De Gentenaar werd ondervraagd en weer vrijgelaten. Politie en gerecht denken dat hij zijn lesje geleerd heeft.

OMG Ponies!

Lot Gennez in Gentse handen


Caroline Gennez, kandidaat- voorzitter van de SP.A, moet zondag in de Gentse afdeling goed scoren, of haar campagne dreigt definitief te ontsporen.

vrijdag 14 september 2007

Goede en verkeerde erotische strips.


Van de dramaqueen komen we te weten dat Jacques Martin dood is. De dramaqueen, zijnde de dramaqueen, bouwt daar natuurlijk een verhaaltje mee dat volledig rond de dramaqueen draait: hoe hij bijna op TV kwam. Excuseer, bijna nog eens.

Maar blijkbaar is het niet deze Jacques Martin, maar een andere. Van de eerste ben ik ook nooit een fan geweest, ik kreeg altijd het onbehaaglijk gevoel dat het doelpubliek voor deze strip de nambla-mannen waren.

En nu we het toch over erotische strips hebben, onlangs wist de stormtroeper een paar aardige dingen te zeggen over "Borgia" van Jodorowsky en Manara, dus ben ik daar ook aan begonnen. Dat viel goed mee, behalve dan dat de verhaallijn van mij een klein beetje samenhangender mocht. Geen "El Gaucho" dus, maar als je daar niet aan tilt is "Borgia" best te genieten.

De juiste man op de juiste plaats...

De Gesel van de VolksUnie schreef:


Met een goede duizend waren we, de deelnemers aan het jaarlijkse Cubido-festival. Ditmaal ging het door in hartje Brussel. De Graanmarkt en de Vismet stonden vol. Mensen die in armoede leven, oudere mensen, mensen met een verstandelijke beperking, mensen met een handicap.


Nondedju. Gelijk de vetzak al eerder schreef, zoiets kunt ge onmogelijk parodiëren.

Hoe lomp ZIJN ze daar eigenlijk bij De Standaard?

Ja ja, in plaats van U bezig te houden met infantiele photoshops, zoudt ge beter eens ne keer nen boek openslaan en het verschil leren tussen UTF-8 en ISO-8859-1.

Dan zou uw persoverzicht pagina er niet uit zien alsof ze inelkaar geflanst is door een bende rukkende heikneuters.


  • Un artisan sur deux a t expos l'amiante

  • Les prud'hommes donnent en partie raison 600 anciens salaris de Moulinex

  • Ben Laden dvoile dans une vido le testament d'un kamikaze du 11-Septembre

  • La police turque djoue un attentat Ankara (Reuters)

  • Smijt die gast met zijn klikken en klakken buiten.

    Het lollige aan het internet is dat ge geeneens moeite moet doen om idiote zaken te vinden. Drie keer klikken, en de grootst mogelijke debiliteiten springen U tegemoet. En nu dit.


    'Als de overheid nog wil meespelen als werkgever, zal ze bij de aanwerving van personeel moeten afstappen van de gewoonte om een diploma te eisen.' Die waarschuwing komt van Fons Leroy, de administrateur-generaal van de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB).


    Ja absoluut, laat ons alsjeblieft afstappen van objectieve criteria bij aanwervingen bij de overheid. Het is niet alsof daar aan vriendjespolitiek wordt gedaan, hé.

    Rukker.

    donderdag 13 september 2007

    Miljaar

    Ne mens komt nogal wa tegen op 't internet.

    eikes.

    Daar krijg ik nu eens het schijt van, zie

    Is dat nu niet om uw blote kont te laten zien, ja.


    Freddy Willockx (SP.A) vindt dat Caroline Gennez geen voorzitter van de SP.A kan worden als ze blijft zetelen in het Vlaams parlement. Ze moet een keuze maken, cumuleren is niet goed.


    IK vind dat dat Freddy Willockx niet op TV mag komen zonder een papieren zak over zijn kop te trekken, gelijk die gast in "Preacher". Godverdomme, wat met de mensen die juist gegeten hebben en de TV aanzetten?

    My fwees hurts!

    Dinsdag gaan betogen. Zwaar op mijn bakkes gekregen. Eigenlijk een beetje mijn eigen schuld.

    Achteraf bekeken had ik beter niet tegen die gast met zijn matrak "Residu de capote!" gezegd.

    Enfin, nu ga ik mij efkes in mijne zetel zetten.